Zašto odabrati Mareno web dizajn

Saznajte zašto biste trebali odabrati Mareno Web dizajn!

100% povrat novca garantirano

Ako zbog bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni prvim nacrtom-skicom ili jednostavno ne ispunjava vaša očekivanja, trebali biste nas obavijestiti, a mi ćemo vam izvršit puni povrat.

100% garanantiramo ispunjenje vaših očekivanja

Neograničena revizije dok niste 100% zadovoljni s rezultatima

100% jedinstveni i prilagođeni web dizajn

Mi smo web-studio koji će vas oduševiti s naprednim razvojem i dizajn riješenjima. Naš studio vam nudi unikatnu izradu web stranica za vašu firmu ili za osobne potrebe. Mi smo u potpunosti opremljeni da uklopimo kreativnost, tehnološka riješenja s vašim jedinstvenim poslovnim idejama!

Kreativne responsive dizajnirane web stranice

Od svog revolucionarnog puštanje u rad u 2011. godini, ova tehnologija postaje temeljni resurs za svakog ko radi na webu.

Moderne, stručne, kreativne dizajnirane web stranice

Mareno ima kreativni tim koji je u potpunosti sposobanponudit Vam svježa i inovativna web riješenja. Mi ćemo vas oduševiti s kreativnošću i pružiti vam moderan / profesionalni dizajna. Dopustite nam da svoju viziju web dizajna primjenimo i na Vašim web stranicama!

Administraciski panel CMS

CMS vam omogućuje upravljanje i kontrolu nad sadržajem vaše web stranice - bez mnogo tehničkog znanja i naprednih web dizajn vještina. Content Management sistem omogućava uređivanje teksta, brisanje / dodavanje slika i mnogo više od toga, brzo i jednostavno.

Isporuka dogovorenog projekta na vrijeme

Mi poštujemo svoje slobodno vrijeme. Mareno garantira isporuku projekata na vrijeme!

Na svakom projektu koji radimo dodjeljen je odgovorni vođa projekta

Svaki projekt koji prihvatimo radimo na način da prvo definišemo detaljan plan koji pokriva sve segmente izrade web stranice.

Prvi nacrt i skice u roku od 7 dana samo!

Provjerite na način da nam pošaljete zahtjev za ponudu.

Točno 24 X 7 korisnička podrška

Svojim klijentima i onima kojima treba pomoći oko novonastalog problema dostupni smo tokom cijele godine. Dovoljno je da nas kontaktirate na bilo koji način.: telefonom, e-mail porukom ili preko Skype.