Redizajn vaših web stranica

Kako poboljšati nastupe vaše web stranice!

Nove tehnologije zahtjevaju promjenu i ažuriranje web stranica.

Redizajn web stranice mogu pružiti sasvim drugačiji osjećaj i stil za vaše web stranice. Sada možete jednostavno zadržati postojeće web stranice, ali bi promjene i izmjene vaše web stranice imalo za rezultat da izgleda svježe, novo i zanimljivo. S novim tehnologijama i brzim promjenama na području web dizajna , Vaše stranice mogu veoma lako zastarit izgledom i funkcionalnošću. U tom slučaju potrebna Vam je redizajn usluga web stranica. Umjesto izgradnje potpuno nove web stranice sada možete koristiti pristupačne usluge redizajna za primjerene i potrebne promjene web stranica.

Tux, the Linux mascot

Koje su prednosti redizajna?

Najvažnija korist je veća rangiranost na tražilicama, koja poboljšava vidljivost Vaših stranica i bolje OnLine pozicioniranje. Korisnicima daje potpuno novi osjećaj, a to će ih zaintrigirati da ostanu duže na vašim web stranicama. Donosi svježe inovacije što dovodi do širenja vašeg poslovanja i dosega. Najvažnije je da ćete poboljšati svoje nastupe web stranice kroz najnovije trendove u razvoju web stranica. Redizajn web stranica vam daje jedinstvenu priliku za nadogradnju vaše web stranice i pomaže da se smanje troškovi.

Što nudimo ?

Nudimo usluge web redizajna koji će vam dati priliku osigurati jak internet nastup i povećati prodaju. Na nama je da vam osiguramo stalnu tehničku podršku i usluge održavanja.

  • Procjena vaše web stranice
  • Novi koncept i dizajn
  • Analiza sadržaja web stranica
  • Poboljšanje funkcionalnosti
  • SEO

Redizajn web stranica strategija

Redizajn web stranica pobjeda: Korak-po-korak osnove.

Prolazeći kroz redizajn web stranica gotovo uvjek se čini kao odlična ideja. Tko ne bi htio osvježiti svoju online prisutnosti, imati korisničko sučelje funkcionalno i imati web stranicu koja je atraktivnija od konkurencije?

To se čini kao dobra ideja, sve dok ne dođete u gnjavažu sa pojedinostima tokom planiranja, i kako zapravo početi izvršavati neke svoje ideje za redizajn i razvoj. Tada ćete shvatiti da je ta sjajna ideja koju imate neće baš biti ugodna, kao jednostavna mirna šetnja kroz park na opuštajucem suncu nedjeljom popodne.

Osnove i planski pristup za uspješan redizajn web stranica.

1. Strategija

U ovoj fazi treba provjeriti trenutno stanje i poziciju web stranice, odrediti ciljeve, definirati vaš brand i ciljanu publiku / kupce/, i analizirati konkurenciju da bi bili sigurni da je odabrana strategija za vaše web stranice dobro definirana.

2. Plan

Platforma i hosting provjera, trenutni položaj artikala /pojedinih stranica/, URL mapiranje i struktuiranje linkova. Ovo su samo neke od mnogih aspekata koje treba razmotriti u fazi planiranja.

3. Dizajn

Priprema i definisanje cjelokupne web stranice i pojedinih elemenata, uključujući i wireframes prijedloge, modele alata i paleta boja.

4. Izrada razvoj

Primjena svih elemenata predhodno navedenih stavki tokom izrade web stranice.

5. Optimizacijna, testiranje i isporuka

Optimizacija i ispitivanje nadilaze osnovne funkcije same web stranice, tu je ukljucena onPage SEO optimizacija, tablet i mobilna spremnost web stranice i alati za analizu posjeta.

6. Pokretanje i promocija

Projektni tim je naporno radio, sada je vrijeme da se novo redizajnirane web stranice puste u pogon. Odgovorna strana preuzima na sebe da iskoristi sve odgovarajuće kanale za promociju web stranice.

7. Analiza konacnog proizvoda /redizajniranih web stranica/.

Nije sve završeno nakon što je stranica onLine /puštena u rad/. Ovaj korak naglašava važnost i vrednovanje performansi vaše web stranice i nakon što je stranica puštena u rad i u potpunosti funkcionalna.