Proces izrade Web Stranica

Izrada web stranica u nekoliko osnovnih koraka. Kako dalje i ono što je bitno u svakom projektu pročitajte sljedeće upute.

Ako ćemo raditi zajedno na izradi Vaših web stranica, proces izrade ide kao što je opisano u nastavku:

Prvi korak: Prikupljanje podataka i analiza

Nakon primitka ponude u roku 24 sata će mo stupiti u kontakt s vama. Počinjemo prikupljati informacije o vašim poslovnim ciljevima, tako da možemo razumjeti Vašu firmu. Također, raspitajte se o svrsi stranice, želite li prodati svoje proizvode on-line, izgraditi informacijsku stranicu i saznajte više od Vaše ciljane publike.

Drugi korak: Planiranje web strategije

Nakon prikupljanja informacija idemo u fazu planiranja strategije za izradu vašeg web sajta. Objedinit će mo vaše potrebe sa našim idejama i predložit naše riješenje za web dizajn. Međutim, ovaj korak uključuje interaktivnost sa klijentom.

Treći korak: Prvo dizajn nacrt

S informacijama i web-kartom u ruci, možemo početi dizajn vaše web stranice. Mi će mo definirati izgled i dojam, stil vaše web stranice. Najvažniji element je ciljana publika, slijedimo ove upute kad izrađujemo jedan ili više prototipova. Na taj način možete odabrati prototip i predložiti u kojem smjeru želite ići.

Četvrti korak: razvoj vaše web stranice

Ova faza uključuje kodiranje i razvitak svih drugih aplikacija za stranice, ovisno o vrsti stranice koje ste odabrali ( eCommerce , brošura stranice, informativne stranice, HTML ili Flash based stranice)

Peti korak: Dostava

Ova faza uključuje isporuku gotovog proizvoda, web stranice. To je završni rad, a također uključuje testiranje na web stranici: provjera funkcionalnosti, optimizacije koda i provjeru valjanosti. Nakon što se odobri konačni proizvod, web stranice mogu biti postavljene i pokrenute.