FAQ Česta pitanja za izradu web stranica

Saznajte zašto biste trebali odabrati Mareno Web dizajn!

Često postavljena pitanja za izradu web stranica

P: Koliko dugo traje izrada moje web stranice?

O: Vremenski okvir izrade web stranica ovisi o mnogo faktora. Mareno studio usko surađuje s klijentima pri razvoju web stranice i ovisi o klijentu. Međutim, ako dogovorimo fiksni rok mi Vam garantiramo završetak web stranica u planiranoj vremenskoj skali.

P: Kad je moja web stranica završena? Mogu očekivati tehničku podršku?

O: Nudimo potpunu tehničku podršku za razdoblje od prva 3 mjeseca, tako da možete nam se obratiti ako dođe do problema. Također nudimo uslugu web-održavanje i na taj način omogućit Vašim web stranicama da non-stop rade.

P: Hoće li se moja web stranica pojavljivat na tražilicama?

O: Mi razvijamo SEO optimizirane web stranice i to je sastavni dio naših usluga.

P: Koliki će biti troškovi za razvoj profesionalne web stranice?

O: Troškovi ovise o sadržaju i tehničkoj složenosti. Izrađujemo prilagođene web stranice i cijena ovisi o zahtjevima klijenta. Popunite besplatni zahtjev za ponudu , a mi ćemo biti u mogućnosti ponuditi našu ponudu.

P: Kako ažurirati moju web stranicu?

O: Ažuriranje vaše web stranice ovisi o količini sadržaja i tehničkoj složenosti. Mi ćemo Vas savjetovati koji način će biti pogodan, kad se dogovorimo o tome koju vrstu web stranice koju želite da se razvije, bilo da je za malo poduzeće, organizaciju ili za individualnu upotrebu.

P: Koje tehnologije koristite pri izradi web stranica?

O: Koristimo danas popoluarne tehnologije PHP, AJAX, ASP, Java, HTML i još mnogo toga.

P: Mogu li pratiti posjete na mojoj web stranici?

O: Da, mi Vam nudimo softver s kojim ćete svakodnevno moći pratit promet na vašim web stranicama. Također, pružamo analize prometa i izvještaje o pozicioniranju vaše web stranice na tražilicama.