Plati po kliku (PPC - Pay Per Click)

Pretraživači /tražilice/ su najvažniji alat u određivanju marketing strategije.

PPC način oglašavanja je atraktivna za sve subjekte koje se bave prodajom, i veoma lako je pratit rezultate.

Korištenjem Pay Per Click metode oglašavanja možete dobiti rezultate odmah, i dobiti trenutni izvještaj o vezi između ključnih riječi, pojavljivanja oglasa, razgovora i vodećih stranica.

Pretraživači /tražilice/ su najvažniji alat u određivanju marketing strategije.

Ovisno o tome da li ste u potrazi za dugoročnim ili kratkoročnim marketinškim planom trebali biste se odlučiti za vaše strategije. PPC - Pay Per Click (plati po kliku) oglašavanje je velika marketinška strategija za početak vašeg poslovanja i povećanje prometa koja donosi rezultate odmah.

Kako možete zaposliti PPC?

Uspjeh PPC marketinške strategije temelji se na odabiru ključnih riječi koje su usmjerene na vaše klijente. Vi plaćate po kliku, kao što ime govori, pa je izbor ključnih riječi i ciljanje je izuzetno važno. Postoje mnogo kopanija koje daju usluge PPC, ali uvijek biste trebali odlučiti za velikim kompanije kao što su: Google AdWords, Yahoo, Microsoft adCenter. PPC kampanja će vam pomoći za generiranje dodatnog prometa i privući dodatnu pozornost na vaše internet poslovanje. To će, bez sumnje, poboljšati vaše prodajne rezultate i vidno poboljšati poziciju na pretrazivačima.

Naše PPC usluge

PPC Konzultacije

Nudimo PPC konzultacije koje će vam pomoći da razumijete proces PPC strategije, te da utvrdite svoje ciljeve.

Izgradnja PPC kampanje

Mi smo specijalizirani u kreiranju strategije i PPC kampanje za glavne pretraživače i tako ćemo pružiti najbolja rješenja za Vaše poslovanje.

PPC Optimizacija računa

Mi ćemo Vam pomoći da optimizirate svoj račun i uključivanje ključnih riječi koje su ciljane. Najvažnije je da optimizirate svoj račun redovito, jer će vam pomoći da smanjite svoje troškove.

PPC Izvještaji

Dajemo detaljne izvještaje o svojim PPC aktivnostima.

Izrada oglasa

Mi izrađujemo oglase koji će iskorištavati Vaše prednosti i povećati promet Vaše web lokacije.

Nudimo sljedeća PPC rješenja:

PPC je veliki marketinški alat ako je vaš cilj je povećanje web prometa. Također možete pratiti svoju PPC kampanju jednostavno, što znači da će te moći vidjeti kako se razvija vaša kampanja. To vam omogućuje da napravite izmjene na Vašoj PPC kampanji ako je potrebno.