CMS admin panel za upravljanje sadržajem

Administracijski panel za upravljanje sadržaja web stranica.

Dopustite nam da vam pokažemo kako je lako upravljati web sadržajem!

Kako bi imali koristi od web stranica, izgradnje brenda (tržišne marke) i online prisutnosti, vaše web stranice moraju bit ažurirane na redovnoj osnovi. CMS vam omogućuje upravljanje i kontrolu sadržaja vaše web stranice /website/ - bez mnogo tehničkog znanja i naprednih web dizajn vještina. Content Management System omogućuje uređivanje teksta, brisanje / dodavanje slika i mnogo više od toga, brzo i jednostavno. Na taj način možete zadržati klijente s promjenama u uslugama, novih proizvoda i inovacija u Vašem poslovanju, bez da zaposlite IT stručnjaka. CMS je alat koji vam omogućuje da učinite sve što je potrebno bez bilo kakvih tehničkih iskustva, HTML-a i znanje u web dizajnu. Ova tehnika omogućuje agencijama/tvrtkama/firmama i organizacijama da objavi svoj sadržaj na internetu brže i lakše tako da klijenti i korisnici dobiju informaciju u što kraćem roku. Ovo je najvažniji dio bilo koje profesionalne poslovne web stranice.

Koje su prednosti sistema za upravljanje sadržajem?

Potpuni nadzor nad sadržajem na vašem webu!

Vi ste onaj koji kontrolira sadržaj na Vašoj web stranici. To vam omogućuje da napravite promjene veoma brzo i lako, ažurirajući svoje web stranice na redovnoj osnovi, imajući punu kontrolu u svojim rukama.

CMS pomaže vam da zadržite vašu web aktivnost i poziciju.

CMS pomaže vam da zadržite vaš websajt aktivan, svjež i pruža vam priliku da imate bolju poziciju na svim tražilicama. Ova vrsta web stranica je povezana sa bazom podataka, koji omogućuje dizajn i da pohraniti stotine stranica u bazi podataka u jednom trenutku.

CMS upravljačka ploča / Dashboard / administracijski panel.

Također možete dodati više sadržaja na svoju web stranicu i time proširiti popis svojih proizvoda / usluga. Ovo će također pomoći da privučete dodatnu pozornost na vaše web stranice.

Real Time Promjene vašeg web sadržaja

CMS vam omogućuje da napravite trenutno, real-time promjene na web sadržaju gradeći okruženje za bolju online pozicioniranje i veću poziciju na ljstvicama tražilica.

CMS omogućuje posebnu kontrolu sadržaja i dizajna.

CMS vam daje priliku za ažuriranje sadržaja bez mijenjanja dizajna web stranice i obratno.

Smanjuje troškove za održavanje web stranice.

CMS pomaže u smanjivanju troškova održavanja i omogućuje vam da napravite sve potrebne promjene i ažuriranja na vašem web sadržaju onako kako želite.

Ne morate imati tehničke vještine

CMS omogućuje vam da ažurirate, uređujete, mjenjate i dodajete dodatni sadržaj na vašem webu bez tehničkih znanja i vještina u HTML-u.

Mi smo ovdje kako bi Vam ponudili naš CMS paket koji će vam dati potpunu kontrolu nad vašim web sadržajem, neovisnost i smanjiti vaše troškove održavanja web stranica. Neke od naših CMS značajki su navedene u nastavku.

Osnovne značajke back-end CMS su:

Osnova svakog CMS-a omogućava mnoge korisne značajke. Tu je i napredni alat CMS koji pruža vrhunsku kontrolu nad website sadržajem.

Opsežne i napredne CMS značajke uključuju:

Nudimo:

Mi ćemo analizirati vaše poslovanje, tržište i konkurenciju, i kroz ovaj proces vama dostavit konačan proizvod koji je razvijen u skladu s vašim specifičnim zahtjevima i potrebama. Naša CMS rješenja su:

Alati za napredno uređivanje koji su lako dostupni i jednostavni za korištenje, uključujući WYSIWYG uređivanja. Izgradnja sadržaja i tehničke neovisnost za provedbu. Multipoint uređivanje omogućuje upravljanje sadržajem različitim korisnicima. Jednostavno upravljanje multimedijskim datotekama. Objavljeni dokument arhive - automatsko arhiviranje. Dodjeljivanje uloga i povlastica - to pomaže da nadzirete objavu sadržaja neprimjetno.

Zašto je CMS praktičan i što on može uradit za vas?

Također nudimo širok spektar ekstenzija za naš osnovni CMS paket. CMS ima jako dobre osobine dokazano daje više korisnicima i vlasniku, to je sastavni dio za redovno ažuriranje vašeg weba / web stranica.Može vam pomoći da upravljate svojim sadržajem lako, i na taj način doprinosi vašem brand-u lako dostupnog i zanimljivog. Prilagodite Vaše poslovne web stranice prema vašim zahtjevima i željama u bilo koje vrijeme s bilo kojeg mjesta i smanjiti vaše troškove održavanja baš tako jednostavno!