Unikatni sadržaj marketing

Kvalitetan, edukativan i relevantan content jedan je od važnijih kod rangiranja stranice..

Content marketing

Sadržaj, odnosno content, prvi je element pomoću kojeg se korisnici upoznaju s vama i vašim brendom. A svi znamo koliko je prvi dojam važan (hint: prve 3 sekunde su ključne). Stoga je pričanje vaše priče na zanimljiv i edukativan način uvjet bez kojeg se ne može svakog marketinške komunikacije.

No, gdje u toj cijeloj priči leži SEO? Naime, SEO je primarni kanal i tehnika distribucije sadržaja, posebice uzevši u obzir činjenicu da 93% svih akcija na internetu započinje s pretraživanjem.

ŠTO VAM CONTENT MARKETING DONOSI

Uistinu, kvalitetan, edukativan i relevantan content jedan je od važnijih faktora koje Google uzima u obzir prilikom rangiranja vaše web stranice. Zato se kreiranje sadržaja ne smije uzeti zdravo za gotovo i stihijski, već mu se treba pristupiti sustavno i holistički.

No, kako to izgleda u praksi? Pa, sve kreće od istraživanja - ključnih riječi, kvalitetnih i relevantnih izvora, obujma mjesečnog pretraživanja, pa do pričanja zanimljive i edukativne priče i odabira optimalnih kanala distribucije.

Kakav pristup contentu vam Mareno nudi

O content marketingu i njegovim ključnim elementima, kao što su customer journey ili buyer persone, smo pisali i pišemo detaljno na našem blogu. O SEO-u i zašto je sadržaj važan element prilikom rangiranja u rezultatima pretraživanja smo također pisali.

Zatražite savjet ili ponudu bez ikakve obaveze

Želite ispričati priču svog brenda? Pokazati korisnicima da ste autoritet u svojoj industriji? Poboljšati renking vaše web stranice u Google rezultatima? Povećati broj konverzija i posljedično poslovne rezultate?