41 Besplatne ilustracije za dizajn web stranica

portfolio-landing-page

Besplatni izbor 41 ilustracije za dizajn web stranica.

Ako se odlučite nadahnuti web dizajnom u Dribbbleu i Behanceu 2021. godine, postaje očito da sve više dizajnera odabire ilustracije za svoje zadivljujuće web projekte kao alternativu fotografiji.

Pa zašto onda izbor ide u korist ilustracija?

Prvo, elemente vizualnog dizajna lako je prilagoditi, a također je moguće prilagoditi shemu boja tako da odgovara stilu vaše web stranice. Također možete jednostavno kombinirati više ilustracija kako biste uradili kompoziciju i uklonili nepotrebne elemente i povećali korisničko iskustvo.

I naravno, ne smijemo zaboraviti na brzinu budućeg projekta, ilustracija se lako može izvesti u SVG format. Za razliku od stock slika, ovo će omogućiti brže učitavanje web stranice. To će imati blagotvoran učinak na performanse web mjesta u budućnosti. Napokon, nije važan samo izgled web stranice, već i koliko dobro postiže cilj.

A ako ste web dizajner kojem treba uubrzanje projekta na kojem radi ili vam se jednostavno ne da crtati. Za vas smo prikupili izbor gotovih i lijepih besplatnih ilustracija. One će vam pomoći da vaš projekt uistinu postane jedinstven.

Download