Now UI Kit besplatan BOOTSTRAP 4 UI KIT PSD + HTML

portfolio-landing-page

Now UI Kit je responzivni Bootstrap 4 komplet koji besplatno daju Invision i Creative Tim.

Riječ je o prekrasnom kompletu korisničkog sučelja koji se uredno prikazuje na više platformi, koji sadrži preko 50 elemenata i 3 predloška.

Now UI Kit je jedan od najpopularnijih internetskih setova koji pruža Invision u PSD i Sketch formatima. Željeli smo pronaći način da programeri širom svijeta iskoriste njegovu upotrebu.

Now UI Kit će vam pomoći u izradi čiste i jednostavne web stranice koja odgovara današnjem flat dizajnu. Izgrađena je pomoću 12-stupnog mrežnog sustava, s komponentama dizajniranim da se predobro uklapaju.

Da biste dobili datoteke PSD i Skice, posjetite Invision. Koristili smo 100 ikona naših prijatelja iz Nucleo Iconsa, ovdje provjerite njihovih 12.000 ikona.

Podrška za Bootstrap 4

Now UI Kit izgrađen na osnovu toliko iščekivanog Bootstrapa 4. Za pokretanje novog projekta sa NowUiKIt je vrlo jednostavno. Također pruža pogodnosti ako već radite na projektu Bootstrap 4; preko njega možete jednostavno uvesti stil od Now UIkit. Većina elemenata je redizajnirana; ali ako koristite element koji nisu obrađeni, vratit će se na zadani Bootstrap.

Download