SEO optimizirani sadržaj

Danas optimizirani sadržaj treba impresionirati i čitatelje i pretraživače. Naše usluge pisanja SEO sadržaja nisu usmjerene samo na integraciju i rangiranje ključnih riječi. Da, ključne riječi su važne, ali dani sadržaja usmjerenog na ključne riječi više nisu održivi. Trebamo biti više fokusirani na korisničko iskustvo i stavljati korisnika/kupca na prvo mjesto dok razvijamo kvalitetan sadržaj.

Get Find Now pruža jedinstveni, informativan i svrhovit sadržaj koji uključuje odgovarajuće ključne riječi / fraze, a istovremeno isključuje zastarjele prakse SEO-a poput punjenja ključnih riječi.

SEO sadrzaj

Zašto vam je potreban unikatni sadržaj

Sadržaj vas čini veoma pretraživim. Vaša tvrtka postaje više pretraživa na mreži što više odgovarate na pitanja kroz sadržaj koja vaša ciljna publika želi znati. Sadržaj vas također drži relevantnim. Npr objavljivanje novog sadržaja na blogu dosljedno pokazuje tražilicama da je vaše web mjesto ažurirano i relevantno, a ažuriranje sadržaja i podataka pokazuje pouzdanost i dosljednost. Redovito objavljivanje dovest će vas na put ka višem rangu i povećanoj vidljivosti na mreži.

Trenutno na Internetu živi više od 175 milijuna blogova i više je vjerojatno da je među njima i vaša konkurencija, koja blogira zbog prepoznavanja robne marke, vidljivosti i novog poslovanja. Tvrtka više ne može zanemariti važnost kvalitetnog SEO sadržaja i redovitog vođenja blogova ako želi ostati konkurentna i ostati u igri.

Kvalitetan angažman sadržaja i čitatelja

Fokus treba biti na angažmanu čitatelja. Da bi se to dogodilo, potrebna vam je usluga za pisanje SEO sadržaja koja može pružiti svjež i informativan sadržaj koji odgovara vašoj ciljanoj publici. Kada vaša tvrtka ponudi sadržaj do kojeg je vašim idealnim korisnicima/kupcima stalo, preuzet će ga, podijeliti i ponovno posjetiti. Sve ove radnje donose korist vašem poslovanju generiranjem novih potencijalnih kupaca ili njegovanjem postojećih kupaca. Sadržaj koji pružamo izdvojit će se od postojećeg sadržaja na webu, povećati angažman i smanjiti stopu napuštanja početne stranice.

Jedan od ključnih načina za poboljšanje rangiranja na vašoj tražilici su relevantne, visokokvalitetne autoritativne web stranice koje vode natrag na vaše web mjesto. Jedini način na koji se druge web stranice mogu povezati na vaše web mjesto je visokokvalitetni sadržaj koji pruža vrijednost vašem sadrzaju i koji se smatra dostojnim vraćanja na njega. Prema Mozu , „povratne veze na vaše web mjesto signal su tražilicama za koje drugi jamče za vaš sadržaj. Ako mnoge web stranice vode do iste web stranice ili web mjesta, tražilice mogu zaključiti da je sadržaj vrijedan povezivanja, a samim tim i vrijedan pojavljivanja na SERP-u.

Optimizacija sadržaja

Potrebna je odgovarajuća optimizacija sadržaja kako bi se postigao maksimalan napredak u rezultatima pretraživanja. Sadržaj prilagođen SEO standardima i zahtijevima, kontinuirano održavanje i stalnu proizvodnju sadržaja kako bi se podržala relevantnost i vrijednost u očima vaše ciljne publike i pretraživača. A da se i ne spominje da se najbolji SEO postupci neprestano mijenjaju i razvijaju, zahtijevajući da budete u toku s promjenama algoritma tražilice. Izvršit ćemo analizu sadržaja kako bismo identificirali potencijalne SEO mogućnosti koje su možda prethodno propuštene i budno paziti na sadržaj vaših konkurenata kako bismo bili sigurni da ne zaostajete.